Vi introduserer Kew drivhuskolleksjon

Etter mange år med erfaring har Alitex laget en kolleksjon av pre-designete drivhus som fungerer godt i mange omgivelser samtidig som de beholder den tidløse viktorianske estetikken og har livslang varighet. Med vår posisjon i bransjen har vi mottatt et kvalitetsstempel med vår kolleksjon fra Royal Botanic Gardens, Kew.

Hvert drivhus er oppkalt etter folk som var meget viktige i utviklingen av Royal Botanic Gardens, Kew – fra Lord John Capel som grunnla Kew til Sir Peter Crane som var direktør ved Kew Gardens da de oppnådde verdensarvstatus.

Utforsk kolleksjonen selv eller se gjerne skreddersydde drivhus eller kontakt oss hvis du er på jakt etter noe litt mer tilpasset.

Kew drivhuskolleksjon: Capel

Capel drivhus

Capel drivhuset er lite, men perfekt formet, og det er ideelt for deg som har begrenset plass, men som ikke ønsker å inngå kompromisser når det gjelder opplevelsen ved å dyrke.

Se Capel drivhus

Aiton drivhus

Aiton drivhus med en ekstra lengde på en drøy meter gir litt mer verdifull dyrkingsplass enn The Capel.

Se Aiton drivhus

Kew drivhuskolleksjon: Aiton
Kew drivhuskolleksjon: Burton

Burton drivhus

Burton drivhus er det største med inngang ved endegavlen, og det gir rikelig med plass til benker langs hver side, og har overraskende stor plass til dyrking.

Se Burton drivhus

Chambers drivhus

Chambers drivhus er et populært valg på grunn av sitt åpne inngangsparti som er fokuset, uten at det tar opp for mye plass. Inne finnes forskjellige benkeløsninger for dyrking som kan tilpasses.

Se Chambers drivhus

Kew drivhuskolleksjon: Chambers
Kew drivhuskolleksjon: Fortrey

Fortrey drivhus

Fortrey drivhus har en utvidet lobby hvor det er perfekt å legge til utendørs drivbenker. Innvendig kan området justeres etter dine dyrkningsbehov.

Se Fortrey drivhus

Augusta drivhus

Augusta drivhus har som de andre drivhusene vakre proporsjoner, men med enda større dyrkingsplass og valgmuligheter.

Se Augusta drivhus

Kew drivhuskolleksjon: Augusta
Kew drivhuskolleksjon: Crane

Crane drivhus

Crane drivhus tilbyr deg mer enn nok fleksibilitet når det gjelder tilpasning. Det er også et klassisk smykke for enhver hage.

Se Crane drivhus

Redwood drivhus

Redwood drivhus kan skryte av å ha meget god plass inne, og er perfekt for både å dyrke, og ha selskaper. Med en utvidet lobby på hver side har man muligheten for forskjellig utforming og bruk innvendig.

Se Redwood drivhus

Kew drivhuskolleksjon: Redwood

Hva våre kunder sier

«Jeg kan trygt gi både en profesjonell og personlig anbefaling av Alitex sine produkter. Ikke pga. Nåværende samarbeid, jeg har anbefalt Alitex drivhus i årevis.»

Greg Redwood, sjef for Great Glasshouses, Royal Botanic Gardens, Kew

Kontakt oss

Vennligst kontakt oss hvis du ønsker at vi sender deg katalogen eller du ønsker en prat om prosjektet ditt.

E: info@alitex.no

Siste fra Pinterest