Personvernregler Alitex Norge

Disse personvernreglene viser hvordan Alitex bruker og beskytter all informasjonen du gir oss når du bruker nettsiden vår.

Alitex ønsker sterkt å sørge for at ditt personvern blir beskyttet. Spør vi deg om å gi oss en viss informasjon som vil identifisere deg ved bruk av nettsiden, kan du være trygg på at den bare vil bli brukt i samsvar med denne personvernerklæringen. Alitex vil kunne forandre på personvernreglene fra tid til annen når nettsiden oppdateres. Du bør derfor sjekke nettsiden innimellom å se om du er fornøyd med endringene som er gjort. Personvernreglene gjelder fra 01. januar 2017.

Vi kan hente inn følgende informasjon: navn, kontaktinformasjon inkludert epostadresse; stedsinformasjon som f.eks. postnummer, dine preferanser og interesser.

Vi trenger denne informasjonen for å forstå dine behov og kunne gi deg en bedre service, og spesielt til intern registrering. Vi vil kunne bruke informasjonen til å forbedre våre produkter og vår service. Vi vil innimellom kunne sende deg epost med markedsføring av nye produkter eller annen informasjon som vi tror du synes er interessant til epostadressen du har oppgitt. Innimellom vil vi kontakte deg ift markedsundersøkelsesformål. Vi vil kunne ta kontakt med deg på mail eller telefon. Vi vil kunne bruke informasjonen til å tilpasse nettsiden ifølge dine interesser. Vi vil ikke selge din informasjon.

Vi jobber hardt for å sikre at informasjonen din er sikker. For å forhindre uautorisert tilgang eller at informasjon blir stjålet har vi satt opp passende fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer som sikrer informasjonen vi samler inn på nettet.

Vår nettside kan inneholde linker som gjør at du enkelt kan besøke andre nettsteder. Når du bruker disse linkene bør du være oppmerksom på at vi ikke har noen kontroll over de andre nettsidene. Derfor kan vi ikke være ansvarlige for beskyttelsen og personvernet til all informasjon du gir når du besøker disse nettstedene. Disse nettsidene er ikke regulert av denne personvernærkleringen. Du bør utvise forsiktighet og sjekke personvernerklæringen som gjelder for den aktuelle nettsiden.

Du kan velge å begrense bruken av dine personlige opplysninger på følgende måter: Når du blir bedt om å fylle ut et skjema på en nettside, se etter boksen du kan klikke av i for å vise at du ikke vil at informasjonen skal brukes av noen i direkte markedsføring; hvis du tidligere har avtalt at vi kan bruke dine personlige opplysninger til direkte markedsføring, kan du når som helst endre dette ved å skrive til oss via darren@darrensaines.no Vi vil ikke selge, distribuere eller lease dine personlige opplysninger til en tredjepart med mindre vi har ditt samtykke eller det er lovpålagt. Vi kan bruke dine personlige opplysninger til å sende deg markedsføring av en tredjepart som vi tror du kan synes er interessant hvis du har sagt at du ønsker dette.

Du kan be om detaljer om personlig informasjon som vi har om deg i henhold til Data Protection Act 1998. Det vil bli en liten avgift i så fall. Hvis du ønsker en kopi av informasjonen vi har om deg, skriv gjerne til oss: Alitex Norge, Sandsveien 2, 2067 Jessheim.

Hvis du tror vi har feilaktig eller ufullstendig informasjon om deg, skriv gjerne til oss så fort som mulig til adressen over eller send mail til darren@darrensaines.no, og vi vil rette opp eventuelle feil så raskt som mulig.

Hva våre kunder sier

«Små drivhus er kjent for overoppheting. «The National trust Greenhouse» er designet med et bratt formet tak, kombinert med side- og takluker som gir et stort volum av luft som konstant er i bevegelse – den perfekte “buoyant” atmosfæren som alle som dyrker ønsker seg.»

John Humphris, President, Professional Gardens Guild

Kontakt oss

Vennligst kontakt oss hvis du ønsker at vi sender deg katalogen eller du ønsker en prat om prosjektet ditt.

E: info@alitex.no

Siste fra Pinterest