Tilgjengelighet

Alitex ønsker sterkt å tilby et nettsted som er brukervennlig og tilgjengelig for et bredest mulig publikum, uavhengig av evne eller teknologi, og som inkluderer de som har syns-, hørsels-, motoriske- eller kognitive forstyrrelser. Vi jobber aktivt for å møte retningslinjene A og AA for Web Content Accessibility Guidlines (WCAG) 2.0.

Vi jobber hele tiden med å vurdere og korrigere problemer med tilgjengeligheten, noe som innebærer å jobbe direkte med personer med funksjonshemninger for å forstå og rette opp problemene de kan støte på når de bruker nettstedet vårt. Hvis du finner noe som hindrer tilgjengeligheten og som påvirker din opplevelse på nettstedet, vennligst gi oss beskjed ved å kontakte oss på darren@darrensaines.no

Tekststørrelse: Du kan øke denne nettsidens tekststørrelse ved å trykke Ctrl og + (PC-brukere) eller Cmd og + (Mac-brukere). For å redusere størrelsen, bruk Ctrl og – eller Cmd -. For å gå tilbake til standarstørrelsen, bruk Ctrl og 0 eller Cmd og 0.

Skjermlesere: Programvare som BrowseAloud kan lastes ned slik at websider kan leses høyt for deg. Alternativt inkluderer moderne nettlesere og operativsystem en funksjon som leser høyt for deg.

Hva våre kunder sier

«Alitex var den ideelle løsningen for dette prosjektet, dets moderne tolkning av » the traditional Conservatory» passet perfekt for renoveringen og utvidelsen av «Guernsey farmhouse». Deres kundeservice sin oppmerksomhet ift detaljer og oppfølging har vært eksemplarisk.»

Jamie Falla, Mooarc Architects

Kontakt oss

Vennligst kontakt oss hvis du ønsker at vi sender deg katalogen eller du ønsker en prat om prosjektet ditt.

E: info@alitex.no

Siste fra Pinterest